Dieptereiniging

Met alleen de periodieke schoonmaak blijft er bij bijvoorbeeld bij grootkeukens en sanitair vaak (onzichtbaar) vuil liggen. Daarom is het voor de optimale hygiëne belangrijk dat er ook om de zoveel tijd een grondige periodieke schoonmaak plaatsvindt. Deze specialistische chemische dieptereiniging voeren wij uit bij veel bestaande opdrachtgevers in de sectoren kantoren en scholen, maar ook zeker bij onze industriële opdrachtgevers. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleide en ervaren industriële schoonmakers in dienst.

Extra hygiëne

Goed onderhouden apparatuur en sanitair staan garant voor een langere levensduur en lagere onderhouds- en energiekosten en sommige ruimtes behoeven dieptereiniging conform bepaalde hygiëne-eisen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan sanitaire ruimtes, cleanrooms, grootkeukens of productlijnen in de voedselindustrie. Gold Schoonmaak biedt u verschillende mogelijkheden. Bij deze dieptereinigingen kan het voorkomen dat wij vaste onderdelen ontmantelen om deze intensief te reinigen of zo nodig te vervangen, zoals kitranden.

(Groot)keukens

Voor optimale hygiëne is dagelijkse onderhoud niet voldoende. Vet, vuil en stof zetten zich ook af in, onder en achter uw keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud niet altijd bereikt. Aanvullend op de dagelijkse reiniging is een periodieke dieptereiniging dus noodzakelijk. Wij raden professionele keukens aan om eenmaal per jaar een dieptereiniging uit te laten voeren. Wij werken conform de wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne, voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid.

Sanitair

Toiletten zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer u alleen dagelijks reinigt dan kunt u op den duur te maken krijgen met stankoverlast, storingen en verstoppingen. Middels gewone schoonmaak kunt u namelijk niet altijd goed reinigen onder randen, richels en in voegen. En dat zijn de plaatsen waar organische en anorganische vervuiling ontstaat waarin bacteriën zich thuis voelen. Denk bijvoorbeeld aan kalkaanslag, urinezouten en fecale residuen. Ter voorkoming van problemen en voor een langere levensduur raden wij periodieke dieptereiniging van sanitair aan.

Wastafels, kranen, urinoirs, spoelreservoirs, toiletten, afvoeren, en toiletzittingen worden gedemonteerd om deze grondig te reinigen van roest, vet, fecale residu's, urinesteen en kalkaanslag.

Gold Schoonmaak werkt altijd met reinigingsmiddelen die aan de Europese regelgeving voldoen.

Offerte aanvragen