Een schone werkplek, schoon sanitair… het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar het tegendeel is waar. Professioneel schoonmaakonderhoud is een vak apart. Een vak dat u met een gerust hart aan de specialisten van Gold Schoonmaak kunt toevertrouwen.

Gold Schoonmaak verzorgt dagelijks de schoonmaken van onder meer kantoren, restaurants, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en appartementencomplexen. Of het nu gaat om het dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand onze vakmensen nemen u het werk graag uit handen.

Klanten van Gold Schoonmaak hebben een persoonlijk aanspreekpunt. Uw contactpersoon houdt nauw contact met u en zorgt dat alles soepel verloopt. Hij of zij zorgt bijvoorbeeld voor een goede vakantieplanning en tijdige vervanging bij ziekte.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen jaarlijks opfriscursussen. Ze beschikken over vakinhoudelijke diploma's en zijn bekend met de nieuwste schoonmaakproducten in de schoonmaakbrance. Hierdoor zijn ze niet alleen vakkundig maar ook representatief.

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Daarom voeren wij steekproefsgewijs controles uit om ons personeel scherp te houden.

Offerte aanvragen