Schoonmaakbedrijf in Ede

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Ede dat al uw schoonmaakzorgen uit handen neemt? Of het nu gaat om kantoren, wooncomplexen, restaurants, of scholen. Gold Schoonmaak regelt het voor u!

Wij maken schoon

Gold Schoonmaak is sterk in pragmatische schoonmaakoplossingen en aanverwante facilitaire diensten.
Deze diensten kunnen behalve de reguliere schoonmaakdienstverlening bestaan uit bijvoorbeeld dieptereiniging, glasbewassing en calamiteitenreiniging.

Moderne schoonmaakdiensten

Wij bieden moderne dienstverlening. Dat wil zeggen dat onze medewerkers oplossingsgericht en creatief zijn en dat wij werken met moderne en duurzame materialen en middelen. Een groen karakter dus. De organisatie is transparant en efficiënt. Korte lijnen met mandaat zorgen voor sneller resultaat.

Zoals u van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf mag verwachten beschikken wij over alle benodigde certificeringen, zodat al onze schoonmaakdiensten veilig en gezond worden uitgevoerd.

Gold Schoonmaak is groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om betrokken te zijn. Opdrachtgevers merken dat. In de uitvoering van al onze schoonmaakdiensten, maar ook in de concurrerende prijsstelling!

Wij leveren de volgende diensten in Ede.