Onze dienstverlening op schoonmaakgebied is erg breed, maar toch in een paar kernwoorden te omschrijven: passie, vertrouwen, ervaring en kwaliteit. Daar draait het namelijk om bij Gold Schoonmaak. Schoonmaak dus in al haar facetten en voor een veelomvattend scala aan opdrachtgevers. Van onderwijsinstellingen en gezondheidszorg, tot de industriële sector, recreatie, kantoren, winkels, bedrijven en appartementencomplexen.

Vanzelfsprekend is Gold Schoonmaak zowel binnen als buiten te vinden. Van kelders en trapportalen tot glasbewassing en gevelreiniging op grote hoogte. Waar we echter ook staan, liggen, hangen of zitten, we staan altijd klaar voor onze klanten. We streven naar heldere communicatie, met korte lijnen en zonder onnodige tussenschakels. Dat werkt verfrissend, zo weten de trouwe klanten van Gold Schoonmaak inmiddels.

Aangezien Gold Schoonmaak een zeer uitgebreid en specialistisch dienstenpakket aanbiedt, kan een flinke dosis extra service geboden worden. Dit in combinatie met een persoonlijke aanpak, een snel reactievermogen in geval van nood en voortdurende investering in mensen, opleidingen, machines en milieuvriendelijke middelen, zorgen voor volledig gewaarborgde kwaliteit op maat.

Gold Schoonmaak voert onder meer gespecialiseerde schoonmaakopdrachten en -onderhoud uit op dagelijkse of periodieke basis, glasbewassing, machinaal schrobben van vloeren, behandeling van linoleum- en natuursteenvloeren, tapijtreiniging, reiniging van productieruimten en hallen en schoonmaak bij oplevering van nieuwbouw of bij verbouwing.

Gold Schoonmaak ontzorgt en zorgt voor een échte schone werkplek. Voor uw medewerkers en bezoekers betekent dit volledige concentratie op de core business zonder afgeleid te worden door ergernissen of frustraties. Daarom verhuurt, verkoopt en bevoorraadt Gold Schoonmaak op verzoek ook handdoek- en zeepautomaten, luchtverfrissers, hygiënecontainers en papierwaren zoals toiletpapier, papierenhanddoekjes en papierrollen. Vanzelfsprekend wordt alles geleverd en uitgevoerd op milieuvriendelijke basis. U heeft er geen omkijken meer naar!