Facilitare diensten

Naast het schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, vloerreiniging en specialistisch onderhoud kunt u bij Gold Schoonmaak ook terecht voor overige diensten. Welke dat zijn ziet u hieronder.

Afvalmanagement

Om te voorkomen dat bepaalde grondstoffen in de toekomst niet meer voorradig zijn, moeten we bewust met ons afval omgaan. Hier moeten we thuis aan bijdragen, maar zeker ook op het werk. We helpen u graag om uw afval zo veel mogelijk te beperken en te scheiden.

Huismeesters

Gold Schoonmaak vergelijkt de taak van een huismeester met die van een butler voor uw gebouw. Hij staat altijd voor u klaar. Zijn taken omvatten, het openen en afsluiten van uw pand, het sneeuwvrij maken van uw stoep, het buiten zetten en binnen halen van de vuilcontainers en nog veel meer taken die wij in overleg met u aan het pakket kunnen toevoegen.

Bedrijfscatering

Gold Schoonmaak levert ervaren cateringmedewerkers op locatie. Zij verzorgen de inkoop en maaltijden in uw keuken of kantine. Ook kan Gold Schoonmaak catering medewerkers leveren ter ondersteuning bij evenementen of piekmomenten.

Gladheidsbestrijding

De winterperikelen zorgen ieder jaar weer voor de nodige problemen. Vorst, ijzel en sneeuwval leggen niet alleen verkeer en openbaar vervoer plat, maar kunnen ook bij uw bedrijf voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld omdat parkeerplaatsen, ingangen van parkeergarages en entrees niet meer veilig bereikbaar zijn. Mensen kunnen zich bezeren en er kan schade ontstaan, waardoor (interne) processen stagneren. Om dit te voorkomen bieden wij gladheidsbestrijding op maat, 24 uur per dag en zeven dagen per week, waarmee de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers wordt gegarandeerd.

Sanitaire producten

Gold Schoonmaak kan u voorzien van alle mogelijke sanitaire producten. Wij leveren handdoekjes, zeep, luchtverfrissers, toiletpapier en natuurlijk ook het bijbehorend materiaal.

Klein technisch onderhoud

Het vervangen van een kapotte lamp of cilinderslot en het verrichten van kleine reparaties zijn werkzaamheden die Gold Schoonmaak dagelijks uitvoert. Deze dienstverlening kunnen wij helemaal aanpassen aan uw wensen.

Offerte aanvragen