Gold Schoonmaak voert uw glasbewassing uit in regio Utrecht, Amsterdam, Den Haag, en alles daartussen. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan glas en raamkozijnen. Onze specialisten zorgen er ten alle tijde voor dat het aanzicht en doorzicht van uw ramen worden geoptimaliseerd.

Glazenwassen en kozijnreiniging

Onze ervaren glazenwasser komt bij u langs om de situatie te analyseren en vervolgens aan het werk te gaan. Per situatie bekijken we welk soort reiniging het meest effectief is. Zo hebben we hoogwerkers, ladders, steigers en een telescoopsysteem met dit telescoopsysteem kunnen we tot 20 meter hoog reinigen. We kunnen de glasbewassing dus verzorgen voor zowel grote gebouwen als woningen. Uw kunststof of houten kozijnen geven we een geschikte behandeling en desgewenst geven we uw ramen bescherming met een vuilafstotende laag. Tijdens het glazenwassen kunnen we gevels, dakkappelen en dakgoten gemakkelijk meenemen.

Al sinds 2006 leveren wij professionele glasbewassing aan particulieren en bedrijven in de regio Utrecht. Persoonlijk contact met de klant staat centraal binnen Gold Schoonmaak, we luisteren dan ook naar uw wensen en stellen eerlijke offertes op maat op. Bij ons geen verrassingen achteraf. Daarnaast zijn we erg flexibel, wij zijn altijd bereikbaar om een afspraak in te plannen.

U zit bij ons niet aan verplichtingen of minimale afnamen wasbeurten vast.

Wij verrichten veel uiteenlopende diensten zoals,

  • Reinigen van Zonnepanelen
  • Polijsten van verweerde ramen
  • Polijsten van kunstof kozijnen
  • Telescopisch reinigen ( osmose )

Meer weten over onze glasbewassing of een afspraak inplannen? U kunt bellen naar 030-6368137 of het contactformulier invullen op deze website. We helpen u graag verder.