Gold Schoonmaak kan voor zowel particulieren als bedrijven zonnepanelen reinigen. Door de 10 jaar ervaring die wij hebben opgebouwd hebben wij veel ervaring opgedaan met het reinigen van zonnepanelen. Onze klanten zijn zeer tevreden over het reinigen, aangezien de zonnepanelen door de schoonmaak een hoger rendement krijgen. Schoonmaken levert u geld op in plaats van dat het u geld kost. Ook bent u milieubewust bezig omdat uw zonnepanelen meer energie halen uit de zon.

Schone zonnepanelen, meer energie opbrengst

Of het nu voorjaar of winter is, in Nederland regent het vaak. Veel van het vuil op uw zonnepanelen wordt door de regen afgespoeld. Echter blijft er vaak atmosferisch vuil achter. Ook zijn vogels vaak een boosdoener van productievermindering van energie. Door een specialistische zonnepanelen reiniging van Gold Schoonmaak zal de productie van energie stijgen. U bespaart dus geld wanneer wij uw zonnepanelen reinigen.

Zonnepanelen reinigen voor een hoger rendement

Door zonnepaneelreiniging bespaart u op de kosten van uw energierekening. Over het algemeen is uit onderzoek gebleken dat reinigen zorgt voor een rendementsverhoging van minimaal 3%. Wij adviseren het reinigen voor de start van het voorjaar uit te voeren. De reden hiervoor is dat de zon in het voorjaar het meest schijnt en daardoor is in het voorjaar uw opbrengst het hoogst.