Gold Schoonmaak is niet actief in Zaandam.

Regelmatig worden we gebeld met de vraag of we Gold Glazenwasserij zijn uit Zaandam of Gold Sterk. Dit zijn wij niet, wij zijn niet actief in Zaandam of omstreken. Ook huren wij dit bedrijf niet in voor de glasbewassing.

Gold Schoonmaak is vorig jaar gestopt met de particuliere glasbewassing en is actief in de provincie Utrecht.

Lees meer

Luchtverfrisser abonnement

Een heerlijk frisse geur op het toilet, dat kan met onze luchtverfrisser abonnement. Voor een vast jaarbedrag ontvangt u een dispenser en elke 2 maanden een navulling. U kunt kiezen uit een witte of zwarte dispenser.

U ontvangt elke 2 maanden een nieuwe navulling en indien gewenst kunnen wij ook de navulling plaatsen meerprijs is € 29,50 per jaar.

Lees meer

Zó kiest u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw VvE

Als VvE wilt u dat de gemeenschappelijke ruimtes schoon zijn zonder dat u er omkijken naar heeft. Nederland telt ongeveer 11.000 schoonmaak- en glazenwasbedrijven. De schoonmaakbranche staat bekend om het vele zwartwerken bij particulieren thuis, in de horeca etc. Glazenwaswijkjes worden vooral contant afgerekend. Ondanks dat het een van de grootste werkgelegenheden heeft, is er veel mis in de schoonmaakbranche. Kies daarom voor een professioneel schoonmaakbedrijf in plaats van een schoonmaakhulp.

Lees meer

Glasbewassing met behulp van osmosewater

U ziet het tegenwoordig steeds vaker, de glazenwasser die uw ramen wast zonder ladder. In plaats van een ladder maakt hij gebruik van een lange steel met een borstel waarmee hij de ramen wast. Deze methode heet telescopisch glasbewassing. Daarbij wordt gebruik gemaakt van osmosewater. Door middel van dit artikel willen wij u toelichten hoe het osmosesysteem werkt en wat de voordelen zijn. Wij verzekeren u dat uw ramen door middel van dit systeem schoner worden dan ooit tevoren.

Lees meer

Vijf tips voor een uitnodigend toilet!

Voor een fris en uitnodigend toilet is goede en frequente schoonmaak natuurlijk onmisbaar. Maar er is meer. Hieronder 5 tips waarmee u uw gasten, collega’s en u zelf een groot plezier doet!

Lees meer

Nieuwe website online

De nieuwe website van Gold Schoonmaak is online. De website biedt nog meer informatie voor klanten en ondersteuning voor mobiele apparaten.

Lees meer

Gold Schoonmaak stapt in Hospitality

Gold Schoonmaak stapt in hospitality

Gold Schoonmaak breidt haar dienstenpakket uit met hospitality diensten en komt hiermee tegemoet aan vraagtrends in de markt. Deze dienstenontwikkeling ondersteunt de groeiambitie van Gold Groep B.V.

Lees meer

De dag van de schoonmaak

Dit jaar staat De Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden.

Bedankt voor je inzet!

Lees meer

Schoonmaak medewerken gezocht voor kantoorpand Vianen

Voor een pand in Vianen zijn wij per direct op zoek naar een medewerker/ster voor de schoonmaak. Werktijden zijn van ma t/m vr van 20:00 tot 23:00 uur

Lees meer